Лудогорец е договорил защитника на Андерлехт Жозуе Умберто Гонзалвеш Леал де

...
Лудогорец е договорил защитника на Андерлехт Жозуе Умберто Гонзалвеш Леал де
Коментари Харесай

"Лудогорец" ще привлече защитник от "Андерлехт"

" Лудогорец " е договорил защитника на " Андерлехт " Жозуе Умберто Гонзалвеш Леал де Са и ще подпише контракт с него, заяви белгийското издание " la Dernière Heure ". Детайлите по прехвърлянето към този момент са конкретизирани и в идващите дни футболистът ще бъде показан в Разград. Не се загатват трансферна сума и период на контракта.

28-годишният Са има 22 мача за " Андерлехт ", като договорът му бе до юни 2021 година През последните два сезона обаче на него не се разчиташе и белгийският клуб и го бе преотстъпил поредно на турския " Касъмпаша " (17 мача, 1 гол) и испанския " Уеска " (26 мача, 1 гол).

Жозуе Са е някогашен младежки и юношески национал на Португалия. В родината си е играл за " Витория " (Гимараеш) и " Шавеш ", преди да премине в " Андерлехт " през 2017 година против 2,2 млн. евро. Цената му сега е 950 000 евро, съгласно Transfermarkt.

Интересното е, че Са е вторият централен бранител, притеглен в " Лудогорец " единствено в границите на 10-ина дни, след бенинския национал Оливие Вердон ( " Алавес ", Исп).

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР